ne zna niko sta je drug moj je elektricar meni radi struju sebi je radio komplet sruju ubacivao isti motor i jos u par auta kaze nikad nije uspio rijesiti taj problem hvala bit ce on da valja samo da prodje ova zima viseprelijep golf svaka cast da te pitam druze jesi rijesio onaj problem kad si ubacio motor sto nije htio prvi gas a onda hoce jesi ustanovio sta je i mene to muci isto sretno u daljim radovima
hvala drug nije odavno bilo updatea al et auto je slozeno sto se tice mehanike i struje probao sam ga i odma su mi komsije zvale policiju hahahhahahhaha uglavnom prezadovoljan sam i ovako sa autom.... Slike nove idu u petak ili subotu... Planirao sam da odradim podnu izolaciju skinem turbinu i ocistim je i zamjenim dozer ventil i lagano ide na farbanje auto....Svaka cast na autu .
Jedna od ljepsih dvojki na sajt.
Bas je jedinstvena . Izdvaja se od grupe ostalih dvojki
Kako nece toga nekoga biti stid izaci na skup sa tudjom idejom ? Ne vjerujem boga mi...Ništa novo da se dešava. Takvi su ljudi. Jedva dočekali nešto da urade takvo. Ali to je krajnje bezobrazno...
Upravu si drug jbga svakavih ljudi ima al opet bit ce svega ako se pojavi negdje hahahha smjeha placa xDE pa to i jeste fazon. Sramota će ga možda biti izaći na skup, jer čitajući ovu temu svi će znati kako je došao do toga. Ali opet ipak, možda i neće ga biti sramota, jer svakakvi su ljudi danas.
Nezz ko je nece covjek koji mu je prodao da kaze ime kaze da ga je momak zamolio da ne govori nikome ko je kupio masku...Mozes li imenovati clana da vidimo ko je?
Nezz enesse jesi vidio kakvu sam masku trazio nije zender ima napisano negdje koja je maska jedva sam je nasao ima na piku samo jedna i to a tom autu sa kojeg je skinuta i prodata odnosno kupio je covjek preduhitrio me xD ali falilo je jedno staklo na faru jbga stavit cu sada obicne farove istaru masku pa kad naleti negdje mjenjat cemo ha ya nema druge hajde molim te javi mi se u inbox da se dogovorimo za one sarafe za bbskako god okrenes , ne moze biti jedna , puno ih je kakva je da je
koja tacno ti maska treba , mozda se ovdje moze naci .... stara zender 4 fara?
i radis odlican posao , nemoj se zamarati s tim , samo naprijed