Kada pogledam misljenja svih i saberem sve , nisam trebao stavljati duboke branike kvarim izgled orginala, nisam trebao staviti aero twin brisace kvarim izgled, nisam trebao stavit xenone to je za novija vozila , hrom okviri nisu za auto, felge nisam lijepo sredio, volan nije nesto bolje od odginala, rucica ko k. ne valja , auspuh ko k.... vrati fabricki bolje izgleda . Kada sve sagledam i saberem najbolje bi izgledao da ga nisam ni farbao ni stavljao branike i nabacio da ful bude neke celicare . Znakovi GT i VW ostaju ja se ne stidim sto vozim VW zasto bi skidao znak. A GT je oznaka koja ga cini razlicitim od ostalih i ako treba da bude sto vise orginalan znaci da i ona treba da ostane tu . Sto se tice Hroma uklapao sam odredjene hrom detalje npr, okvir i slova su od hroma napred, nazad lajsna na gepeku, okvir i auspuh su isto od hroma fele ce da idu na poliranje do visokog sjaja tako da ce i to da se poklopi priblizno. I btw Rucica mjenjaca je zamjenjena orginalnom od audija iz S4 paketa sa hrom detaljom ispod i ispisanim brzinama na njoj
A sad evo novi planovi:
Kao sto sam vec rekao Endji Farovi a mali ce da budu kristal kao i zmigavci, Karbon folija ce da ide na vrata izmedju stakala kao i na gepeku gdje mu je bila nekada fabricki izlijepljena folija , Brega od GTI, novi podizaci kao sto sam vec rekao, El podizaci stakala , Ako uganjam Votex konzolu, Spustanje do ljeta ce da bude dok pregrmi ova zima da ne glumim grtalicu putem kada padne snjeg
, Pragovi od GTI ce isto da legnu uskoro, Stakla ce isto da budu zatamljena u narednom periodu , menjat cu zadnju torziju posto mi je ova malo iskrivljena a drugu imam u Garazi spremnu sve komplet sa diskovima i klestima
, I ako bude para za kakve sportske kadice tipa sparco ili neki no name proizvodjac ako sta stigne u nekoj od sledecih tura robe iz kine
i tako jos da kupim starom auto neko da ga skinem sa liste vozaca Golfine i svasta cu ja jos da skontam