Golf MK2 1.3 b.

Golf MK2 1.3 b.

Član
E ovako...vozim golf mk2 1.3b.
vlasnik sam godinu dana....
1988 je god.
standardna oprema....a evo i slike....
slika kad sam ga tek pupio
bfl8gi.jpg

906irb.jpg
10nvkox.jpg
3520lyg.jpg
2pt2drk.jpg

trenutno na njemu su sad d.karambolke koje sam stavio pre 4-5 dana ali sad trenutno nemam slike;)[/font]
xag6p.jpg

Član
sa izvana izgleda ok očuvan:cool:

ali ja bi volio vidjeti i koju sličicu i iznutra:icon_biggrin:

Član
Dobra dujea. samo kkave su oov brdske slike drže ko da ga samo kroz šumu voziš daj nam slike unutrašnjosti??pozzz:cool:

Član
evo malo da napisem sta se radilo na njemu...nije puno ali...polako..:icon_smile:
-kada sam ga tek kupio bio je na standardnim R13 felgama pa sam zamjenio za ove sto se vide na slikama R14, krajem ljeta cu uzeti BBS felge R15 dok se zaradi malo para...
-stavljena obrva na masku i ofarbana u boju auta kao i retrovizori
-malo je spusten jedno 2-3 cm ali sam zadnji kraj podigao jer mi je zapinjala guma kad sam tezi pa je sad malkice naget na prednju stranu ono kao drag auta :cool:
-stavljeni novi diskovi i disk plocice....zadnje pakne...
-e bas danas sam zamjenio neko crijevo od vode i kosta 18 km :icon_question:
-sto se tice motora nije se nista radilo osim naravno mjenjane ulja i popravio karburator jer je fabricki pa se gasio na leru ali sam nasao dobrog majstora i koga zanima on je u Gorazdu...
POZ.I HVALA NA KOMENTARIMA...;)

Član
cime si podizao zadnji kraj? moram i ja sebii kad neko sjedne pozada struzee mii malo na rupama...

Član
vratio sam svoje svoje opruge...a imaju kao neke sajbice nzm kako se zovu mozes to da stavis....raspitaj se kod nekog majstora...