OggyBoy je napisao(la):Nemojte starog spominjati više u ovoj temi, nema potrebe. Bilo pa prošlo, momak se opametio, sam shvatio kako ne treba i sad, nadam se, kreće u pravom smjeru. Samo naprijed, vrati ga u stock stanje kao da je iz fabrike izašao i vidjećeš kako je cool! Kasnije će ti naići šta mu stoji, a šta ne. Imao si jedan project kako ne treba, mislim da je dovoljno da uvidiš greške koje si napravio.
G2_1.6B je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Nemojte starog spominjati više u ovoj temi, nema potrebe. Bilo pa prošlo, momak se opametio, sam shvatio kako ne treba i sad, nadam se, kreće u pravom smjeru. Samo naprijed, vrati ga u stock stanje kao da je iz fabrike izašao i vidjećeš kako je cool! Kasnije će ti naići šta mu stoji, a šta ne. Imao si jedan project kako ne treba, mislim da je dovoljno da uvidiš greške koje si napravio.
Eeehh...buraaz bjeli je ispao extra mozda malo previse plastike ali bar nista ne visi i nije otisao na cuning....samo malo obrve pop. i to je to!!Prema tom' nemoj se glupp.