mokeBass je napisao(la):ajd sta pljujete toliko, evo recu i ja golf je ruzan, nema sta, nemojte covjeka ismijavati, poslusaj me drug, skini te grozne retrovizore, branike, bad look.. i on je vec kulturan, pa laganini kako si zamislio.. i bice to dobro, bitno je da je dobrno povaren i ispravan, a ostalo laganini.. ako sta bude trebalo od djelova, imam ja svasta za keca...
Zema133 je napisao(la):Golf je kupljen iz razloga sto je jeftin ispo..
ajde recite da ga vi nebi kupili da kosta 1100 KM
prvenstveno idu siroke gume i felge aluminijske...
za dalje cemo vidit..
a postavio sam ga na forum da cujem misljenja vasa sta i kako..
pozz
1.6 dizelmahe007 je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
De ti njemu prvo ukloni bad look,ove retrovizore,nalje i haubu prefarbaj pa onda stavljaj felge,gumeBTW koji je motor unutra
smijesan si. veoma si smijesan..BaXRS4 je napisao(la):Nisam još vidio da neko ugrađiva oluk na automobile da mu kiša ne pada na farove? ili je ovo neka vrsta krova?
retrovizori su zalijepljeni nekim super ljepilom morat cu komplet ono staklo skinit.to ce bit jebeno.Buldog je napisao(la):Napredujes, kao sto su i ostali rekli, vrati org. retrovizore i haubu.
Objasnio si.Mistake je napisao(la):Pokusava ispast duhovit a ispadne glup :lol:
Golfic je fin na svoj nacin i neko je ulagao svoj trud i vrijeme da se njemu svidja licno a vi ostali ne morate odma da se sprdate ako se ne svidja vama
Zelim samo jos da napisem ovoj nekolicini clanova po cijem misljenju je dovoljno samo spustit auto i stavit mu vece felne da nisu u pravu, fabricko je auto fabricko a tjunirano auto bi trebalo da bude unikatno