punisher je napisao(la):po ovim slikama sto ti stavljas nevidi se da je trul :icon_question: najbitnije ti je da su prednje zadnje solje zdrave a i to se moze odraditi, sve ostalo mozes zamjeniti i pun gas
Emir88 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):Odličan nema šta!!!
Hvala! :icon_smile: Ali ja ipak mislim da je puno truho :icon_confused:
Renault19Chamade je napisao(la):Emir88 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):Odličan nema šta!!!
Hvala! :icon_smile: Ali ja ipak mislim da je puno truho :icon_confused:
Druze pogledaj ovaj projekat i vidi sta je truhlo pa se onda malo preispitaj
http://www.bhtuning.com/mercedes-benz-w123-restauracija-t-81626.html
Planovi Samo naprijed !
VW Diego je napisao(la):odlcian golf, ne znam gdje ti vidis tu hrdju toliku?! meni izgleda odlicno ocuvan
VwLove je napisao(la):Druze on je zlatan i vise od toga, kakvih sam vidjao i svi su uspjesno restaurirani bez obzira na koroziju, nemoj da se brines samo lagano sve se moze samo ne treba odustati
enesss je napisao(la):ne moze se od auta ove starosti ocekivati sad da je sve tip top
ovdje ne vidim rupe ??
da li je ovo povrsinska korozija ili ga je pojelo
kako god .... povariti nove pragove , dijelove gdje se treba i vozi boze moj
ako mozes ti , ili imas dobrog varioca nema tu problema kad se dobro uradi
pitanje je koliko si spreman uloziti i raditi oko njega , ako to mozes , samo naprijed
aksham je napisao(la):Sretno u nastavku samo polako i temeljito
D_cash je napisao(la):Kao sto ti je i Eness rekao ima posla oko njega ali za dobrog varioca ovo nije nista prezahtjevno , rado bih ti pokazao kod mog prijatelja kakve je dvije bube restaurirao tj jedna se jos radii rok a varenje i farbanje im je mjeseci .ugl samo cu ti reci kada je cijeli krov protruho onda je sve jasno . ta buba se uradila za nepovjerovat isti fabrika ali je i ulozeno u nju dosta novca .. tako da sve je to koliko si ti spreman da platis i ulozis u golfa
elemental je napisao(la):Dobar Golf za preporoda! Samo naprijed sretno
Tinki je napisao(la):
Sa srecom u nastavku projekta, samo polahko