Amer13 je napisao(la):Dobar golf sretno u nastavku radova
punisher je napisao(la):golf zdrav, radiona jos bolja sretno
enesss je napisao(la):uvijek drago za vidjeti kako se spasava kec
sta je u planu oko rada na njemu ?
sretno u nastavku
Maestral je napisao(la):Pratim se u nastavku radova šta si kontao radit na njemu :icon_question::icon_question: :123:
men007 je napisao(la):Dobri planovi, samo polako ali kvalitetno. Ja sam imao istog ovakvog, i boja i motor, i ja ga budala prodam za 250KM. srecno u nastavku. pozZ
nenadbalaban je napisao(la):Golf i vise nego dobar za te godine :icon_smile: Planovi dobri Boja ostaje ista ? Bio bi zanimljiv u nekoj ludoj boji i sa nekim opasno dobrim tockovima
Skrabo je napisao(la):Planovi su dobri,samo bi ja vec kada se radi neku drugu boju uzeo..Onda ima tu par sitnica sto cine keca:GTi ralica,gti konzola,spucknapf volan,golfball rucica,GTI znakove,ali akda bih ja radio keca obavezno metalne kao sto ti kazez zeljezne branike u pod i neke 14´felge do 9J,ili nesto moze i 7-8J naprijed pozadi..ali jbga finansije su svugdje kljucne,onda neke fine stopke crvene one ili kristalne imaju fine za uski stop i to je to
Srteni da ostvaris naumljeno :icon_biggrin:
Emir88 je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Planovi su dobri,samo bi ja vec kada se radi neku drugu boju uzeo..Onda ima tu par sitnica sto cine keca:GTi ralica,gti konzola,spucknapf volan,golfball rucica,GTI znakove,ali akda bih ja radio keca obavezno metalne kao sto ti kazez zeljezne branike u pod i neke 14´felge do 9J,ili nesto moze i 7-8J naprijed pozadi..ali jbga finansije su svugdje kljucne,onda neke fine stopke crvene one ili kristalne imaju fine za uski stop i to je to
Srteni da ostvaris naumljeno :icon_biggrin:
Posto svi pitate za planove evo tacnu sta cu radit:
Eksterijer: Farbanje ,Zeljezni branici ,Plastika za obrve zadnje kratka ,Kristalni farovi i stopke...(Sigurno sam zaboravio par stvari)
A unutra presvlacim sjedista to sam vec obavio kod majstora su onda imam konzolu gti ,rucica mjenjaca obrtomjer sat... :icon_smile:
VW_freak je napisao(la):Odličan nema šta!!!