Član
Oooo bivsi prijatelju Ma nema ti uzeo Mondea, i Seata, sirotinju vise ne poznajesNemrin je napisao(la):Jure stari druze ,sta se djeli,ima li za mene sta
Oooo bivsi prijatelju Ma nema ti uzeo Mondea, i Seata, sirotinju vise ne poznajesNemrin je napisao(la):Jure stari druze ,sta se djeli,ima li za mene sta
Hahahahaha jesi tuzan? Zezam se pasa moj.... A nemam druze ni jednog seata za dijelova, to vidi sa mirzom, ima li onaj njegov haver...Nemrin je napisao(la):Cuj bivsi :icon_rolleyes:
Kad smo kod seata ,da nemas mozda maglenke ?
ErRoR je napisao(la):Polo jos uvijek sav na svom mjestu, jesu el podizaci, o kojem je đeku rijec...
ErRoR je napisao(la):ljuboje je napisao(la):zadnja peta gepek vrata za golfa 1?
znaci,treba mi da su tip top
da nisu propala dole na rubu...
:icon_smile:
Peta vrata zdrava ko dren 30km
Srednja konzola sa pepeljarom 25km, bez pepljare 15km, rucica imam kakvih ti volja, cijena 5-10km, stopke pola-pola od GT-a nemam trenutno... Za pasata jel mu treba komplet kutija za grijanje, tj kuciste malog hladnjaka sa klapnama ili samo onaj dio sto je pricvrsen za srednju konzolu sa sajlama...G2_1.6B je napisao(la):Golf MK2 srednja konzola (enterijer) ?
Steke zadnje?
Stopke ako imas crno-crvene ?
I rucicu menjaca ako imas neku ali za 4 brzinca (stara tipa)
Passat MK3 oni kolutovi od grijanja plastika unutra i okolo toga(da nije pukla) i sajle koje drze
cijene?
Pozdrav !