Golf Mk1 Diesel Das Auto

Golf Mk1 Diesel Das Auto

GTI FAN je napisao(la):
Uh kako je fin sad ko nov.

biti će još finiji:cool:

mirsadgolf je napisao(la):
ja mislim da bi na te felge fino legle 185/45 r15 jer iznad 45 ili 50 je vec visok profil mislim za prostor izmedju tocka i blatobrana,jos samo kad bi mogao servo volan ugraditi i bilo bi pravo.servo sam ja ugradio na svog,pa ako te nesto interesuje pitaj slobodno.

jbg ja mislim da nema 185/45,gledo sam continental,bridgestone,michelin i hankook;
gledo sam 45 profil i dimenziju felgi 15 i pronašo sam samo Michelin Pilot Exalto i Hankook Ventus Prime2 195/45/15 i još Goodyear Eagle F1 Asymmetric i Vredestein Sportrac 3 koja je bila pobjednik 2011 ljetnog testa guma http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-European-Summer-Tyre-Test-195-65-R15.htm naknadno gledajući na netu.

lhasa_green_beast je napisao(la):
Dobro ti napredujes komsija. Dobro bi ti legle RZ sa nekim manjim distancerima, a nemoj prevelik profil...Izgledace ko kamion :D

neću komšo:D zato sam i gledo bio nešto sa 45 profilom;)

B.M - Floyd je napisao(la):
Fino si poceo,bitno je da imas volje,samo tako nastavi :cool:

:cool:
 
evo jedan link
http://www.youtube.com/watch?v=A9TsT0Wr9PQ&list=FLXphjWXG33RuyNqyPbdd7ww&index=12&feature=plpp_video
moj san:icon_sad:...preoteo mi ga neki iz lik iz njemačke reče mi ovaj što ga je prodavo bio u sarajevu,takvoga orginala u vakom stanju u nas više bit neće....
 
mislis da je sve svabo, aj nek ti bude,nego druze svako je auto multinacionalno, ja vozim Fiata i ne mozes vjerovat koliko njemackih i francuskih djelova ima u njega,a kao navodno Italijan cisti! :lol:


ali mi je drago da postoji neki vlasnik pomenutog Golfa koji priznaje italijanski ucinak na njima! :cool:
 
Top