Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pre par dana gume montirane na dve felne zbog probe i da bi izmerio za adaptere,i postavio sam papucice od golfa 4 GTI-a
inace felne su bile malo krive,tako da su ispravljene i sad mogu da nastavim sa smirglanjem...sto se adaptera tice mislio sam da napred odradim adaptere od 19-20mm,a pozadi od 27-28mm i da ce se uz nagibe sve lepo resiti posle...kakvo je vase misljenje sto se adaptera tice ?
kao sto neki znaju u beogradu je odrzan wagenfest 4,tako da sam zadnjih 10 dana radio po ceo dan oko auta da bi ga spremio za skup...u glavnom felne su montirane,ima jos malo da se zavrse neke sitnice,kao i da do kraja polepim trake po vratima,ali to cu ovih dana,posto nisam stigao...inace ko bude stavljao adaptere na c2,slobodno moze pozadi da stavi 30cm,a napred 25cm...inace kod mene su pozadi 27,a napred 20...evo nekih slika
evo nekih slika pre skupa...prvo su naruceni adapteri i srafovi,onda kupljeni skriveni ventili,ofarbana unutrasnjost felne inace da sam imao vremena ispolirao bih i unutrasnji deo i naravno polirane felne,moglo je jos bolje ali obzirom na vreme koje mi je preostalo do skupa i ovo je bilo dobro,posle toga odradjena reglaza i odabrana visina za "svakodnevnu" upotrebu,i nize od ovog nisam ni smeo da idem a videcete i na slikama zasto
ovde se vidi i novi auto
onda je ispolirana hauba i krov
i uz sve to vece pred skup u pola 3 nocu (inace radilo sve svaki dan do 1-2 nocu ) tad su farbani branici,prednji spojler i retrovizori