ArminM je napisao(la):
odlican golf, da je moj ne bih mu nista mijenjao, malo spustio i to je to. nekako mi je ova boja felgi malo neobicna, mada vjerujem da je uzivo puno drugacije, sve u svemu odlican auto
ma necu mu ni ja sad za sad nista dirati, samo cekam da vidim kako ce bit kad promijenim zadnje gume i spustim auto.. ako tad bude bilo bezveze onda cu skinuti distancere...
MantaFan je napisao(la):
Prelijepa mk4 kolega. Jedina zamjerka su mi felge, koje mu po meni ne stoje uopce. Odnosno boja njihova, ofarbaj ih u sivo ili crno i falc poliraj. I distancere prednje bih ja skinuo. Zadnjih neka :lol:
ma razmisljao sam o tome, ali uzivo je srkoz drugacije.. jos kad se fino opere bas bude super (bar meni)
CoL3 je napisao(la):
odlican golf,pravo lijep,sviđa mi se kako radis,za promjenu taman samo promjenis boju felgi i eto taman ko druge felge
sta bi s felgama od S-a,mislim da bi one pravo dobro legle na ovo sve:icon_biggrin:
hehehe.. ove od S-a su bile od druga mislio sam ih uzeti ali realno jesu one dobre i sve to al brate svako drugo trece auto ih fura.. ja iskreno ganjam nesta dobro a da nije ruzno.. nadam se da me razumijes sta hocu reci..
hvala na lijepim rijecima
Kerrim_93 je napisao(la):
preljep golf jos dok bude carbon bice extra samo naprijed ocekujemo nove radove
to to.. iduci mjesec kad legne plata ide aBd karbon krov, stokovi i hauba, ii ako nalete gume
M A R E X je napisao(la):
Ovako, uvuci te tockove i spusti auto jer ovako je bar meni ruzno, presao si granicu max. ne lezi mu nikako, a kad stavis te opruge ima guma non stop da ti struze i dira od blatobran.
brate nista nije iskljuceno, da prednje distancere prebacim nazad a zadnje skroz skinem...
al eto bice sta bude
hvala u svakom slucaju
RAJA hvala vam na kritikama i lijepim rijecima, obavjestavacu vas o drugim promjenama cim sta uradim bice objavljeno..