Član
Eh ovako, nakon dugo vremena da se i ja nakanim predstaviti moje "novo" auto..
Znaci golf 4, 1.6 16V 77kw, 2001 god. el stakla, el retrovizori, dig. klima i one ostale stvarcice sto dodju, naslonjaci naprijed nazad, cobra alarm...
Meni i raji drag naziv SREBRENA STRIJELA
Kada sam ga tek kupio izgledao je ovako
Pocelo se sa promjenama, kako to inace biva prvo bude promjena na prednjoj strani, a to je maska bez znaka..
pa onda su na red dosli farovi da se ociste posto su bili prljavi
Prije
Poslije
Pa onda nakon duge potrage za stopkama, one su dosle na red..
Prije
Poslije
Meni najljepse stopke sto imaju na golfu 4, imao sam ponuda svakakvih (diode,fazon golfa 5 itd..) ali meni su ove nekako najbolje..
Eh onda je na red dosao moj rodjendan..
Posluzite se rajaa
Nakon pauze od par dana pocelo se opet trositi i ulagati u ljubimca..
Sada su na red dosli distanceri H&R naprijed 2cm, nazad 2.5cm
Poslije tog, na red dosla i vrata
Neko kaze "isfuralo" neko ne, ali meni je dobro Svak ima svoje..
Pa onda malo "poziranja"
Nakon par dana uzivanja, ono bijelo govno poce padati, i odma moradoh zimske gume i zimski rezim
Jedna jutarnja dok sam cekao druga i rodjaka da idemo na posao..
Onda jedna "furacka" GTI oznaka
Ne mogu da vjerujem koliko je raja napacena, nekog prestignem i vide pise GTI to odma divlja gasa misle ja se ku*cim..
Posto mi se nije svidjalo mjesto za prednju tablicu, odlucio sam je skloniti..
Sad za sad je u autu ne znam kasnije sta ce biti sa njom
Eh konacno i ja da kupim felge, i mene sunce ogrijalo
Felge 17" prednje 8J zadnje 9J sa gumam 225/45 R17
Ali reko necu da je sivo hocu nesta drugacije, i nakon malih prerada u PS-u svidi mi se ova kombinacija i tako uradim..
Zastita
Pa farbanje..
I na kraju gotov proizvod..
Konacno docekan trenutak kada ce felgice leci na auto da vidim kako to izgleda na kraju..
Ja zadovoljan meni se svidjelo, distancere zadrzao na autu da izgleda sirokooooooo...
Posto je bio prljav, golfac je zasluzio jedno fino pranje..
Jedna onako..
Kasnije je kupljena i zikamu...
Posto mi se nije svidjala dimenzija guma 225/45 R17 odlucio sam da to promijenim..
Naprijed sam kupio 205/40 R17 a nazad jos uvijek trazim 215/40 R17
Prednje su postavljene na auto i to izgleda predobro.. U medjuvremenu lajsne poskidao i odnio na farbanje...
Posto sa ovom dimenzijom guma auto izgleda kao koza, kupljene su crvene opruge H&R koje trebaju da se postave za par dana..
Kupljena je i dugoooo trazena prednja karambolka R32, prefarbana i montirana na auto.. Izvinjavam se sto nemam slike kad je tek kupljena i kako je radjena jer sam je kupio i odnio majstoru da radi.. Nisam mogao iscekati.. Dok je on radio ja nisam bio tu vec na poslu i JBG
Jedna na parkingu ispred firme
Dok se kafa pila malo sam slikao svog ljubimca
Majstor zvao rekao gotove lajsne, pa odma trk da se to montira..
I da, skinuta je oznaka GTI jer jednostavno nisam smio niko prestici, odma neke mrke face neko divljanje gasanje itd...
Auto jos nije spusteno, majstor me zaje*ava..
Izvinjavam se na losim slikama, sve je slikano sa telefonom..
Toliko sad za sad.. Kad sunce ugrije bice pranje pa par novi slika ali kvalitetnije..
U planu je jos da se nadje (ako uspijem ) zadnja karambolka R32 i pragovi R32..
Skinuti ove folije sa auta i staviti druge, karbon krvo, stokove presvuci u karbon, mozda i retrovizore..
Ne znam da li ste primjetili dva ostecenja na haubi, to ce se ovaj mjesec sanirati i uraditi bad look..
Nadam se da ste zadovoljni...
Znaci golf 4, 1.6 16V 77kw, 2001 god. el stakla, el retrovizori, dig. klima i one ostale stvarcice sto dodju, naslonjaci naprijed nazad, cobra alarm...
Meni i raji drag naziv SREBRENA STRIJELA
Kada sam ga tek kupio izgledao je ovako
Pocelo se sa promjenama, kako to inace biva prvo bude promjena na prednjoj strani, a to je maska bez znaka..
pa onda su na red dosli farovi da se ociste posto su bili prljavi
Prije
Poslije
Pa onda nakon duge potrage za stopkama, one su dosle na red..
Prije
Poslije
Meni najljepse stopke sto imaju na golfu 4, imao sam ponuda svakakvih (diode,fazon golfa 5 itd..) ali meni su ove nekako najbolje..
Eh onda je na red dosao moj rodjendan..
Posluzite se rajaa
Nakon pauze od par dana pocelo se opet trositi i ulagati u ljubimca..
Sada su na red dosli distanceri H&R naprijed 2cm, nazad 2.5cm
Poslije tog, na red dosla i vrata
Neko kaze "isfuralo" neko ne, ali meni je dobro Svak ima svoje..
Pa onda malo "poziranja"
Nakon par dana uzivanja, ono bijelo govno poce padati, i odma moradoh zimske gume i zimski rezim
Jedna jutarnja dok sam cekao druga i rodjaka da idemo na posao..
Onda jedna "furacka" GTI oznaka
Ne mogu da vjerujem koliko je raja napacena, nekog prestignem i vide pise GTI to odma divlja gasa misle ja se ku*cim..
Posto mi se nije svidjalo mjesto za prednju tablicu, odlucio sam je skloniti..
Sad za sad je u autu ne znam kasnije sta ce biti sa njom
Eh konacno i ja da kupim felge, i mene sunce ogrijalo
Felge 17" prednje 8J zadnje 9J sa gumam 225/45 R17
Ali reko necu da je sivo hocu nesta drugacije, i nakon malih prerada u PS-u svidi mi se ova kombinacija i tako uradim..
Zastita
Pa farbanje..
I na kraju gotov proizvod..
Konacno docekan trenutak kada ce felgice leci na auto da vidim kako to izgleda na kraju..
Ja zadovoljan meni se svidjelo, distancere zadrzao na autu da izgleda sirokooooooo...
Posto je bio prljav, golfac je zasluzio jedno fino pranje..
Jedna onako..
Kasnije je kupljena i zikamu...
Posto mi se nije svidjala dimenzija guma 225/45 R17 odlucio sam da to promijenim..
Naprijed sam kupio 205/40 R17 a nazad jos uvijek trazim 215/40 R17
Prednje su postavljene na auto i to izgleda predobro.. U medjuvremenu lajsne poskidao i odnio na farbanje...
Posto sa ovom dimenzijom guma auto izgleda kao koza, kupljene su crvene opruge H&R koje trebaju da se postave za par dana..
Kupljena je i dugoooo trazena prednja karambolka R32, prefarbana i montirana na auto.. Izvinjavam se sto nemam slike kad je tek kupljena i kako je radjena jer sam je kupio i odnio majstoru da radi.. Nisam mogao iscekati.. Dok je on radio ja nisam bio tu vec na poslu i JBG
Jedna na parkingu ispred firme
Dok se kafa pila malo sam slikao svog ljubimca
Majstor zvao rekao gotove lajsne, pa odma trk da se to montira..
I da, skinuta je oznaka GTI jer jednostavno nisam smio niko prestici, odma neke mrke face neko divljanje gasanje itd...
Auto jos nije spusteno, majstor me zaje*ava..
Izvinjavam se na losim slikama, sve je slikano sa telefonom..
Toliko sad za sad.. Kad sunce ugrije bice pranje pa par novi slika ali kvalitetnije..
U planu je jos da se nadje (ako uspijem ) zadnja karambolka R32 i pragovi R32..
Skinuti ove folije sa auta i staviti druge, karbon krvo, stokove presvuci u karbon, mozda i retrovizore..
Ne znam da li ste primjetili dva ostecenja na haubi, to ce se ovaj mjesec sanirati i uraditi bad look..
Nadam se da ste zadovoljni...