Član
bok svima, stari kupuje auto, golf IV tdi od oko 8500€, godište nije bitno i to me ne zanima, zanima me da ne tražim po netu danima, razlika između tdi-ja od 90ks dakle obični, i tdi-ja isto običnog, ali novijeg od 102-3ks, čuo sam od frenda da razlika ima veze sa ubrizgavanjem, al on i nije tolko pouzdan, pa bi mi netko od vas mogao objasnit razliku između ta 2 motora, dakle oba najslabiji TDI, samo je ovaj jači noviji, i još jedna stvar me jebe, ovi golfovi čini mi se 2002 i dalji, imaju drukčija vrata iznutra, neke gumbe... šta ti dodatni gumbi rade, jel ima još nekakve razlike među godištima i jel bitna uopće? i da još kod onih motora, jel ovaj jači više troši? i tko vozi tdi-je molim da mi napiše potrošnju, i jel se puno kvari, šta se kvari?.. takve stvari
edit: u obzir dolazi i audi a4, al onaj do 2001, sa istim motorima, i ak znate max brzina od tih modela-tdi (taj dio mene zanima, ne starog hehe)
edit: u obzir dolazi i audi a4, al onaj do 2001, sa istim motorima, i ak znate max brzina od tih modela-tdi (taj dio mene zanima, ne starog hehe)