RedDevil Član 18.04.2009 #1 Dakle,došao je red da predstavim i svoju drugu vozilicu. Riječ je o Folfu IV 1.9 TDI 90ks,1998 godina. Od opreme posjeduje klimu,abs,servo,centralna brava,cd/mp3 player. Nemam šta tu soliti pamet,evo mali početak mojih radova na njemu,slika govori 1000000 riječi.
Dakle,došao je red da predstavim i svoju drugu vozilicu. Riječ je o Folfu IV 1.9 TDI 90ks,1998 godina. Od opreme posjeduje klimu,abs,servo,centralna brava,cd/mp3 player. Nemam šta tu soliti pamet,evo mali početak mojih radova na njemu,slika govori 1000000 riječi.
RedDevil Član 18.04.2009 #4 Hvala,hvala.:icon_biggrin: Felfice su BBS RC 17,pravo Bogatstvo,nekoć su bile na prodaju,dok nisam u stvari saznao šta imam na autiću.:icon_biggrin: Idemo polako sa IV,ali sigurno,mislim sa radovima....hehe...:icon_biggrin:
Hvala,hvala.:icon_biggrin: Felfice su BBS RC 17,pravo Bogatstvo,nekoć su bile na prodaju,dok nisam u stvari saznao šta imam na autiću.:icon_biggrin: Idemo polako sa IV,ali sigurno,mislim sa radovima....hehe...:icon_biggrin:
duleprof Član 18.04.2009 #5 Dobar taj" Folf IV 1.9 TDI 90ks" Jesi to se ponovio ili si ga imao cijelo vrijeme, vidim na avataru je golfII
Dobar taj" Folf IV 1.9 TDI 90ks" Jesi to se ponovio ili si ga imao cijelo vrijeme, vidim na avataru je golfII
RedDevil Član 18.04.2009 #6 duleprof je napisao(la): Dobar taj" Folf IV 1.9 TDI 90ks" Jesi to se ponovio ili si ga imao cijelo vrijeme, vidim na avataru je golfII Kliknite za proširenje... Imam ga već dvije godine,imam dva Golfa,onaj II je za svakodnevnu upotrebu,onako za divljanje,a ovaj je za ono fino laganini. Očuvan je nenormalno,ne vozi se baš puno.
duleprof je napisao(la): Dobar taj" Folf IV 1.9 TDI 90ks" Jesi to se ponovio ili si ga imao cijelo vrijeme, vidim na avataru je golfII Kliknite za proširenje... Imam ga već dvije godine,imam dva Golfa,onaj II je za svakodnevnu upotrebu,onako za divljanje,a ovaj je za ono fino laganini. Očuvan je nenormalno,ne vozi se baš puno.
RedDevil Član 18.04.2009 #15 Uh vi mene nahvalište,hehe...sada sam se "umsilio":lol::lol: Hvala,hvala,bit će tu još uskoro veoma novih stvari na njemu,samo dok se proda dvojka.
Uh vi mene nahvalište,hehe...sada sam se "umsilio":lol::lol: Hvala,hvala,bit će tu još uskoro veoma novih stvari na njemu,samo dok se proda dvojka.