Član
e pa to je dio gdje je VW cigančio sa oznakama!!! GTI TDI,,, zamisli mercedesa AMG CDI heheDrug, GTI je oprema
Lijep je golf, samo obavezno stopke fabricke
e pa to je dio gdje je VW cigančio sa oznakama!!! GTI TDI,,, zamisli mercedesa AMG CDI heheDrug, GTI je oprema
Lijep je golf, samo obavezno stopke fabricke
ovo su mi ubjedljivo najruznije stopke na golfu 4, inace je dobra cetvorka..
pa ovako lijep je golfic ja naravno volim promjene na auto to mi je svakako da kažem hobi,samo prije sveg cu se ispricati svima posto sam novi korisnik na ovom forumu ako na pogresnu adresu posaljem odg.hehehe!!!
super Golf, al nije li TDI GTI bio s 150 PS?
mislim da su tdi gti bili samo 115 PD (do 2001 god) a poslije 150 PD, samo ta 2 motora su se ubacivala u TDI GTI modele, eh sad sto ljudi stave GTI oznaku nazad ne mora znacit i da je ta oprema..Postoje modeli od 110,115,130,i 150 ks tdi gti. Neka me neko ispravi ako grijesim
Inace lijep autić, neka je sa srecom
to je bio stari GTI TDI / highline dok nisu razvili 150ks PD, jer je 115ks PD bio prvi PD motor i samim tim smatrao se vrhom ponude jer je bio najjaci 1.9tdi napravljen do tada , pa su ga ubacivali u opremi GTI TDI , (1999,2000 i 2001 god) do tada su 1.9 tdi bosch pumpa imali 90 i 110ks..Ono što sam ja gledavao Golfova, TDI GTI, nazad su imali oznaku samo GTI, nekad svojevremeno sam htio uzeti takvog jednog ali ga čovjek prodao par dana prije nego što sam otišao po njega. bio je 150 ps, s sivim detaljima unutra, i možda najopremljeniji golf koji sam ikad vidio. A nisam znao da ovaj 115 PD ubrajajuu GTI.