GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor
Ma citao sam,popravices ti to samo ce ti malo djep biti tanji ali nema vezed1abl0 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor
Ma jeste fina ...tj bila je prije ovog sinoc,shvatices ako procitas komentare od prije...
:icon_sad:
Amer-civic je napisao(la):Maj jbg neko te opalio i vidio nema nikog i zbriso, i ja sam isti slucaj ostavio na parkingu na poslu i zavrsio smjenu dolazim do auta kad blatobran sav zagreban.
Sto se tice golfa odlican najvise mi se svidja zbog tih satova kao na 5.
Sretno sve naj
GTI FAN je napisao(la):Ma citao sam,popravices ti to samo ce ti malo djep biti tanji ali nema vezed1abl0 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor
Ma jeste fina ...tj bila je prije ovog sinoc,shvatices ako procitas komentare od prije...
:icon_sad:
ArminM je napisao(la):morat ces iskesirat eure za druga, ne vjerujem da ces naci samo staklo da kupis
Ma uzmi polovne bez brige,zasto sumnjas u trajnost polovnih?To nije neki vitalni dio auta koji trpi neka naprezanja i koji je potrosan,ona ce ti trajati dok ih opet ne razbijes.d1abl0 je napisao(la):ArminM je napisao(la):morat ces iskesirat eure za druga, ne vjerujem da ces naci samo staklo da kupis
Te se stopke prave u Njemackoj...nisam vidio nigdje u BiH da mogu uzeti ( preko neta )
A ko prodaje niko ne prodaje nove ....sumnjam u dugotrajnost polovnih :icon_rolleyes:
AnDel je napisao(la):uzmi te polovne ako vec ima neko ovdje
a dokad cemo biti kretenska drzava i kretenski vozaci da mi je znati :icon_mad:
pleasure je napisao(la):ako me oci ne varaju to su ove štopke :icon_question:
http://www.pik.ba/artikal/1327704/led-stopke-golf-4/