Sve to stoji preko zime bi trebao neki projekat da se baciPusti se jeftinog ćuninga,realno brate bez ljutnje,uništavaš auto.
NHF
Imas na forumu temu u kojoj je covjek detaljno objasnio postupak otvaranja farova koji su lijepljeni sa termo ne osjetljivim ljepilom u biti industrijskim fenom grijes STAKLO ne plastiku i sarafcigerom ili skalperom sjeces komade ljepila kad se sve to ocisti zagrije se u donjem dijelu plastika koja se blago deformise da bi se staklo odvojilo sa unutrasnje strane i onda lagano ga odvajas svi bjeze od ovih farova kad je otvaranje u pitanju jer je plastika loseg kvaliteta pa puca ali sto se tice otvaranja daleko je od nemoguceg samo zivci i strpljenje.. slika nazalost nemam jbg nije mi ni naumpalo slikati dok se radilo ali uskoro bi trebao otvarati jos jedan far pa slikamCime si ih uspio otvorit pajserom ako mozes stavi slike otvaranja nevjerujem u to al eto jer ovdje ima,momak,koji se bavi profi farovima i,bjezi od valea a,ti uspio kako to izgleda
Pa razmisljao sam o tome ali kad skontam na mojim farovima nosaci i nisu u perfektnom stanju tako da ta opcija odpada kupit cu oem farove sa socivima a ove ostaviti za nedaj boze ne jedu hljebazasto se ne javis Ligi i uzmes samo morimoto projektore i ugradis ih u svoje farove, svakako si ih vec otvarao, nece ti bit problem ponovo, a morimoto je vrh