Član
Nasao sma jedan intresantan topic na vwcc, gdje clan feljan napisao "topic upozorenja" pa sam ja C/P samo, nadam se da se feljan nece naljutiti
Pozdrav
Ovo nije how to niti DIY vec topic upozorenja. Surfajuci okolo po forumima (ne znam jel smijem stavljat link ni nabrajat koji forum, no nema veze) naletio sam na topic gdje je covjek dobio Golf IV s elektricnim problemom.
Nisu radila stop svjetla ni zadnji brisac. Auto se poceo dimit ispod kontrolne table i sprzila se kompletna instalacija.
Kad je isao postavit novu instalaciju nasao je kriticno mjesto.
Radi se o zglobu kod vrata bunkera.
Dakle o ovome:
Ne bi to shvatio toliko ozbiljno da i mene nisu zezala stop svjetla. Kad pritisnem papucicu kocnice nekad se ne bi upalila i cuo bi se sum na radiu kao da je izgubljena frekvencija radio postaje. Skuzio sam da je stvar lose mase. Sto je jos pogorsalo stvar taman sam stavio pojacalo u gepek. Pregledao masu pojacala, ocistio sve oko mase, ocistio stopicu, stavio novi RCA kabel i jos uvijek mi se to dogadalo.
Odlucio sam provjerit to na svom autu.
Skinuo sam izolaciju i eto problema. Nekoliko zarezanih zica spremne za kontakt na karoseriji.
Lijeva strana:
Desna strana:
Dosta su lose slike pa se i ne vidi toliko, al zice su bile dosta zarezane. Taman da naprave neki problem.
Izolirao sam ih trakom i vratio sve nazad.
Provjerite si to. Nije puno posla, a moze dosta tog spasit.
Pozdrav