ok hvala na odgovoru
Imam volju da ih sam uradim drug,odnosno pomoće mi i rođak koji radi sa tim pa etnije mi jasno zasto to sam radis a nema pojma o farbanju. bolje skupi pare i da ti to ko odradi kako treba, kasnije ce bit duplo skuplje kad se upropaste
ma polako ću ja to sa rođom svojim radit,felgicu po felgicu pa ćemo da vidimo kako će ispasti jbg ne može sve iz lahka da bude,mora se nekad i pogriješit..nije se niko naučen rodio pa tako i ja moje su felge jbg i ako pogriješim neće niko galamit na mene nego de ti meni reci mogu li ja prvo sa ovim preć preko felgi pa onda boju i bezbojni lak,to mene najviše interesujene mislim ti nista zlonamjerno nego i sam sam bio takav pa je kasnije skuplja pita nego tepsija
1. Smirglanjema polako ću ja to sa rođom svojim radit,felgicu po felgicu pa ćemo da vidimo kako će ispasti jbg ne može sve iz lahka da bude,mora se nekad i pogriješit..nije se niko naučen rodio pa tako i ja moje su felge jbg i ako pogriješim neće niko galamit na mene nego de ti meni reci mogu li ja prvo sa ovim preć preko felgi pa onda boju i bezbojni lak,to mene najviše interesuje
išmirglane su,ko staklo su felge..hvala na odgovoru drugarTakav sam i ja sprej koristio, to je to ako mislis raditi sprejem,prethodno ismirglas pa taj primer pa boja i lak. samo i ja ti preporucujem spricanje spricom. Ja sam unutrasnjost radio sam a vani se nisam usudio nego ih dobro ismirglao i odnio prijatelju koji lakira i on je ostalo odradio. Koliko ce ti sprejeva trebati ovako dodje jeftinije.
šmirglanje je gotovo,pitam da li smijem prvo ovaj sprej nanijet pa onda preko njeg boju i lak1. Smirglanje
2. kit-sprickit
3. boja
4. lak
Logicno da ces prvo njega. Neces njega zadnjegšmirglanje je gotovo,pitam da li smijem prvo ovaj sprej nanijet pa onda preko njeg boju i lak