Član
Ja na passatau zamijenio oko 30 modela felgi
pola auta izmijenio i opet manje stranica
hahahha trebao si ti pitat koju veličinu felgi da staviš na auto pa bi vidio komentaraJa na passatau zamijenio oko 30 modela felgi
Upravo se izgleda ne kaze dobro si uradio svaka cast..ne trosi se rijeci na to vec nisi trebao tako trebao si ovako... hehJa na passatau zamijenio oko 30 modela felgi
ja sam na golfa 1.4 80ps stavio 18 cola i nize opruge. auto ide jednako i trosi pol litre visePrvo 18 ke i 19 ke na cetvorki izgledaju ruzno kao i ove sto sada ima. Za 66kw to je pretesko. Potrosnja se dosta uvecava. Ne znam sta se dobije. Uredu je za jednu velicinu povecati ali stavljati neke glomazije to nije pametno. I u drugim zemljama nema sanse tehnicki proci! A ti se keslaj 4 gume 17 ke da ista valjaju su oko 1000km....a golf vrijedi 5500
Jeste ali ruzno izgleda i ne mozes proci tehnicki nema sanse....ha ha ha ha haja sam na golfa 1.4 80ps stavio 18 cola i nize opruge. auto ide jednako i trosi pol litre vise
Takvu je on boju htjeo šta mu ja mogu 14" su felge a eto vidiš koliko je odignuto autoStoje mu narandjaste feluge ko kurcu nokat
Sta ste navalili sa tim dracavim bojama? Nisu zenski nokti pa da se tako lakiraju.
Jos su sigurno 14" feluge, i odignuto auto ko traktor
Cross country. HeheTakvu je on boju htjeo šta mu ja mogu 14" su felge a eto vidiš koliko je odignuto auto
Ma ja sam zadovoljan što se tiče mog farbanja,kako prvi put farbam sa sprejom dobro je a to što je on izabrao ovakvu boju meni nije bitnoCross country. Hehe
Ma dobro si ti to odradio. Ispalo je "tehnicki" dobro, ali estetski????
Dva sloja sam presoU koliko slojeva si farbao, nisi valjda jedan samo