.nOKe je napisao(la):odlican je.. i bolji nego sto sam ga zamisljao iz ove teme sto je bila u off..
sto se tice predloga, ja bih naravno odmah krenuo sa stylingom, ove branike komplet sve u boju auta (donje dijelove), na proljece vece felgice (neke jotirane po mogucnosti 8-10jotova) i gewinde, ostalo chiptuning, neki fin lonac, blow off, veci IC i to je to
AnDel je napisao(la):jesu u vw zaznuli s ovim gti-om osim unutra sve isto kao kod ostalih modela...nema onih sport obiljezja...al zato je tu rieger na srecu ...
imal planova za sredivanje eksterijera u sport stilu? da bude s vana ko i u dusi
samko je napisao(la):ma samo nek se obrce.... vise mi se svidja od BMW-a--- nek je sretno
bulex je napisao(la):kako se ovaj 1.8t moze lijepo cipnuti... fin gti... boja najbolja... ima i opremice... samo naprijed... btw.. felgice... maskice... ako vam sta treba...
i naravno da vas slusa i mnogo predjenih km...
Dzeniii je napisao(la):dobar je :icon_smile: nema sta..
samo je izgleda pregazio dosta kilometara,,volan mi izgleda nekako izlizan,a mozda mi se i cini sve u svemu fin je :123:
mariodrag je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):dobar je :icon_smile: nema sta..
samo je izgleda pregazio dosta kilometara,,volan mi izgleda nekako izlizan,a mozda mi se i cini sve u svemu fin je :123:
to je takva koža, glatka tako da uvijek tako izgleda
uživo je super
a golf nema mane, koja je godina, nisma vidio, 1998?