n0b0dy_ je napisao(la):askijalni ležajevi su ti zreli za zamjene vidiš na slikama koliko su iskočili prema gore a moraju biti uz šolju
Sta je to`?
dadao_style je napisao(la):n0b0dy_ je napisao(la):askijalni ležajevi su ti zreli za zamjene vidiš na slikama koliko su iskočili prema gore a moraju biti uz šolju
Sta je to`?
jel se zezaš ili ozbiljno neznaš šta su aksijalni ležajevi :icon_question:
dadao_style je napisao(la):onda vjerovatno ne izgovaramo isto kao što kažeš pa neki ti neko prevede na engleski ili na tvoj jezik uglavnom to su oni jastuci crni okrugli što dodju na vrhu amortizera kod nas se zovu akcioni ili aksijalni zavisi kako tko izgovara kad su uredu moraju biti poravnati sa šoljom kada su kraju iskoče van šolje tako se to gleda koliko sam ja upućen ako sam u krivu nek me netko ispravi
n0b0dy_ je napisao(la):dadao_style je napisao(la):onda vjerovatno ne izgovaramo isto kao što kažeš pa neki ti neko prevede na engleski ili na tvoj jezik uglavnom to su oni jastuci crni okrugli što dodju na vrhu amortizera kod nas se zovu akcioni ili aksijalni zavisi kako tko izgovara kad su uredu moraju biti poravnati sa šoljom kada su kraju iskoče van šolje tako se to gleda koliko sam ja upućen ako sam u krivu nek me netko ispravi
Aha sad mi je jasnije A jel to moze biti zato sto sam stavio opruge naprijed u spustio ga 55mm??
dadao_style je napisao(la):n0b0dy_ je napisao(la):dadao_style je napisao(la):onda vjerovatno ne izgovaramo isto kao što kažeš pa neki ti neko prevede na engleski ili na tvoj jezik uglavnom to su oni jastuci crni okrugli što dodju na vrhu amortizera kod nas se zovu akcioni ili aksijalni zavisi kako tko izgovara kad su uredu moraju biti poravnati sa šoljom kada su kraju iskoče van šolje tako se to gleda koliko sam ja upućen ako sam u krivu nek me netko ispravi
Aha sad mi je jasnije A jel to moze biti zato sto sam stavio opruge naprijed u spustio ga 55mm??
činjenica jest da svake sportske opruge ubrzavaju odnosnoi skraćuju vjek svega ranije od amrotizera kugla krajnica i tih jastuka ali to je neprimetivo mislim ako čuvaš vozilo ako neskačeš svukuda nebi trebalo bit problema ja vozim 16 ke felge i crvene opruge nikad nisam imao problema uz redovnoi održavanje sve je ok baš sam te jastuke mjenjao sad će skoro godina dana i još su ravni dakle još su dobri a osjetio bih na volanu ili na nečemu da su kraju ...tako nemislim da im opruge išta veliko štete