stas moralo se nakad,al brzo mi auto sad,isto da nije moje,a o udobnosti da ne govorim,a kazaljka od goriva ko da se pokvarila,sad manje trosi:lol:Oggy je napisao(la):imao sam i ja cast da sinoc vidim tricu s ratkapama sad smo isti.. haha.. ITALY;dodjes mi 10KM za parking
fidel je napisao(la):stas moralo se nakad,al brzo mi auto sad,isto da nije moje,a o udobnosti da ne govorim,a kazaljka od goriva ko da se pokvarila,sad manje trosi:lol:Oggy je napisao(la):imao sam i ja cast da sinoc vidim tricu s ratkapama sad smo isti.. haha.. ITALY;dodjes mi 10KM za parking
jos oprana sinoc bila,hvala.nadjel ti auto ikakvoOggy je napisao(la):fidel je napisao(la):stas moralo se nakad,al brzo mi auto sad,isto da nije moje,a o udobnosti da ne govorim,a kazaljka od goriva ko da se pokvarila,sad manje trosi:lol:Oggy je napisao(la):imao sam i ja cast da sinoc vidim tricu s ratkapama sad smo isti.. haha.. ITALY;dodjes mi 10KM za parking
sad smo "ratkapa tuning",sta fali... vidim ja ti kruzis sinoc, da potrosis to viska goriva... a opet ti trica lijepo izgleda,maska bez znaka,ralica...smiinka..
Schumi je napisao(la):Sto si ih sad kupio ako ces stavljati tek na proljece,sta znas koliko ce pasti cijena
Oggy je napisao(la):imao sam i ja cast da sinoc vidim tricu s ratkapama sad smo isti.. haha.. ITALY;dodjes mi 10KM za parking
DiAbLo je napisao(la):Dje ste ih ti "izverali" hahahahahahhaha :lol: