jojo Član 22.01.2010 #1 ev da parkiram :icon_evil: Et jos malo ugl Beli grom 16v usis 2000 hiljade hahaha salim se 2.0 16v ABF 110kw
ev da parkiram :icon_evil: Et jos malo ugl Beli grom 16v usis 2000 hiljade hahaha salim se 2.0 16v ABF 110kw
F Fiste Član 22.01.2010 #2 Mislim sta reci nego da je golf odlican, i za respect veliki... Samo ako ti nije problem da malo napises tacno sta si radio do sada na njemu......
Mislim sta reci nego da je golf odlican, i za respect veliki... Samo ako ti nije problem da malo napises tacno sta si radio do sada na njemu......
ArminM Član 22.01.2010 #4 dobar golf,vidi se da je stroj,,napisi nam samo malo vise specifikacija,sta si radio,kako gdje i tako te stvari
dobar golf,vidi se da je stroj,,napisi nam samo malo vise specifikacija,sta si radio,kako gdje i tako te stvari
Brum Brum Član 22.01.2010 #5 ali slabo ide ovaj ABF, sto kaze onaj sa Fire-om. haha, pozdrav drug, lijep golf pravo, samo mu gazda nevalja.
ali slabo ide ovaj ABF, sto kaze onaj sa Fire-om. haha, pozdrav drug, lijep golf pravo, samo mu gazda nevalja.
jojo Član 22.01.2010 #13 nisam nis radio na njemu sam sam otiso i kupio ga i od tad sipam i vozim ah da jesam promjenio ulje :icon_biggrin:
nisam nis radio na njemu sam sam otiso i kupio ga i od tad sipam i vozim ah da jesam promjenio ulje :icon_biggrin:
passat2003 Član 22.01.2010 #15 fino bogami samo ga jos ti tako lijepo ocuvaj pa da se raduje i onaj kome nekad prodas.....al nemoj prodavati golfac je svaka cast,,,,
fino bogami samo ga jos ti tako lijepo ocuvaj pa da se raduje i onaj kome nekad prodas.....al nemoj prodavati golfac je svaka cast,,,,