Član
Ma radim druze, naravno, nego imam dijelova koji mi ne trebaju pa da to prodamDrug sto je golf na piku je l ga radis ili ipak ide sve u dijelove
Ma radim druze, naravno, nego imam dijelova koji mi ne trebaju pa da to prodamDrug sto je golf na piku je l ga radis ili ipak ide sve u dijelove
Hahahaha, moguce da hoce samo nece brzo pokusat cu pa ako ne ide prodati ih, kupiti drugeBlatobrani ce taman istruliti da felga moze stati.
I meni se cini da je previse, al' ajd', vidjecemo.
Onda srecno s radovimaMa radim druze, naravno, nego imam dijelova koji mi ne trebaju pa da to prodam
9Jx16 na obicne rubove i nema problema8.5 j 17" na golfa 2 tesko bgm
Hvala druzeOnda srecno s radovima
Hvala druzeneka ti je sa srecom!
kakvi su amort i opruge na ovoj džeti, nije moguce da ne kaci ako nisu rubovi dirani!?
Ma nema veze druze, ja sam Rade, iz Teslica sam jamalo off topica,zoves li se ti mozda Mario ja msm da smo u osnovnu zajednu isli ako nisam u krivu
Hvala druze, ma nece ostati ovako to je 100%, mora izaci na cestu, trojku cu da mi je auto za skvaki dan, a dvojka mora biti sklopljenanek je sa srecom nova vozilica, samo se nadam da nece sad golf da ostane ovako ne dovrsen s obzirom da si uzeo drugo auto!
Trebalo bi da lici na nesto na kraju Felge ako ne mognu na njega mogu na trojku. Ma lako mi je za ovjes, nisu seleni i kugle bar za dvice skupiRadovi su ti opasni , bas bi ovo moglo biti ekstra , samo sto su te felge bas jebene , treba ti ovjes od kamiona da to izdrzi
Sa g60 rubom i malo sirenja moze to leci , ali koliko je korisno ne znam .
Svaka cast i sretno