asstriit Član 23.04.2008 #34 RE: Golf I VR6 Tiburon : ja nisam investirao uopste para za ovaj auto,pripada jednom mom drugu
Tiburon Član 23.04.2008 #35 RE: Golf I VR6 asstriit je napisao(la): Tiburon : ja nisam investirao uopste para za ovaj auto,pripada jednom mom drugu Kliknite za proširenje... Ok... Mislio sam da ne pricas nas jezik Unurasnjost je predobra...jos da je crni..
RE: Golf I VR6 asstriit je napisao(la): Tiburon : ja nisam investirao uopste para za ovaj auto,pripada jednom mom drugu Kliknite za proširenje... Ok... Mislio sam da ne pricas nas jezik Unurasnjost je predobra...jos da je crni..
tepSIJA Član 03.05.2008 #37 kec je strasan... cista desetka za moj ukus... a od svega najvise mi se svidja ova izjava ... kec je ikona i točka...ima dušu,izgled ma sve...fuck new rabish...old school rulla... Kliknite za proširenje... respect djulba za ovo sto si napisao. nasao si me pravo:icon_redface:
kec je strasan... cista desetka za moj ukus... a od svega najvise mi se svidja ova izjava ... kec je ikona i točka...ima dušu,izgled ma sve...fuck new rabish...old school rulla... Kliknite za proširenje... respect djulba za ovo sto si napisao. nasao si me pravo:icon_redface:
.nOKe Legend 04.05.2008 #38 RE: Golf I VR6 odlican je jos jednom jesu ovo 16ke na njemu ? nes je veliko kako god