Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da ti kazem neznam razmisljo sam o 4g al dosadio mi touch screen, ma htjeo sam da evo uradim stakla ali kazu mi da policija sad pocela kaznjavati po 50 KM :S
ako uradiš i prednja, nek' ti u pretincu vazda stoji 40 KM (+ 80 pfeninga, ili marka, koliko već pošte uzimaju provizije pri plaćanju kazni). to je dodatna oprema za sve koji vozaju zamrčena auta. :lol:
lijepa petica,samo da je te lajsne ofarbati u boju auta,a daj nam koju sliku unutrasnjosti da vidimo i sta ima od opreme!
a to sto i ima 150000 i vise nije puno,moj peugeot 406 ima 320000 i vozi ko i prvog dana kad sam ga kupio
pozz
Hvala brate, ma ide ova ali mi pari oci kilometraza hehe evo jos par slika! Takode imam prob sa CD playerom, zaglavio mi se CD, zvao sam Nipex dole oni kazu 58 KM, InterAuto u TZ mi kaze da ako je malo prob nece uzeti nista, ali ce mi nalijepti njihovu naljepnicu, ja cu radije platiti zna li iko koliko ce me kostati?