Golf 5 šofer-šajba

Golf 5 šofer-šajba

Član
Nema od skidanja sajbe nista i prebacivanja, u 70% slucajeva je ne mogu ocistiti i onda pocne da vlazi sajba, da propusta vodu, cak na jednoj astri, nedavno, sam vidio gdje je jedna strana sajbe visa za 3mm od druge strane jer vjerovatno nisu dobro ocistili pa komadica ostalo koji su odignuli sajbu. Znaci od te astre skinuta sajba, nesto radjeno i vracana ista. Prije fino lezala a sada ne lezi... Kupite novu sajbu i stavite i rahat, zamjenskecsajbe su isto g**** kao i ove. Ja ne znam da se iko ikad zalio na zamjenske sajbe da su imali ikakve probleme.
 
Ma i mislio sam otici u Novus pa cu vidjeti koliko ce izaci. A za stiker nije problem, za 5 dana mi je registracija. Sastalo se :D
Eto vidis sve se uvezalo kako treba hahaha, da se malo i nasmijemo u ovoj tuzi :). Ti otiđi tamo pa malo porazgovaraj sa covjekom da vidis sta kako.....jest da nije nesto puno pričljiv ali odradi makar posao kako treba :). Sretno.
 
Član
298KM u Novusu sa ugradnjom i 10 god garancije da se nece odlijepiti, pustati vodu ili zrak. Za 4h bude gotovo.

Pa eto orjentaciono ako nekoga zanima.
 
Član
Ako nekoga bude zanimalo, zamijenjena sajba u MS-GLASS u Rajlovcu, 250KM, evropska neka, tj kvalitetnija. Kineska neka je 180KM. 10 god garancije da se nece odlijepiti, pustati vodu ili puci sama.
 
Top