Reso Član 25.10.2009 #3 Kod golfa 2002 g. je ovakav volan.Da li je isti i kod onih iz 2003, jer sam citao da su volani podijeljeni po godinama proizvodnje.
Kod golfa 2002 g. je ovakav volan.Da li je isti i kod onih iz 2003, jer sam citao da su volani podijeljeni po godinama proizvodnje.
mariodrag Član 25.10.2009 #4 nis ga ne zanima, sam se hvali volan,,, moze bit do kraja 1999 da su drugaciji utikaci ali poslie su svi isti
nis ga ne zanima, sam se hvali volan,,, moze bit do kraja 1999 da su drugaciji utikaci ali poslie su svi isti
mariodrag Član 25.10.2009 #6 pa ima trokraki obinc kozni, imas gti yubi rupicasta koza i r32 profilirani kako bih reko r32 bez airbaga ti je 220 eur novi
pa ima trokraki obinc kozni, imas gti yubi rupicasta koza i r32 profilirani kako bih reko r32 bez airbaga ti je 220 eur novi
nermin suljagic Član 25.10.2009 #7 Reso je napisao(la): Ma ne hvalim se!Sam me interesuje da li ima kakav drugi volan? Kliknite za proširenje... Ima,kupis sebi...
Reso je napisao(la): Ma ne hvalim se!Sam me interesuje da li ima kakav drugi volan? Kliknite za proširenje... Ima,kupis sebi...
Reso Član 25.10.2009 #8 Pa taj je onda slican onom iz golfa 5.Dal ima kakve funkcije na sebioput pojacavanja muzike itd...
darko13 Član 25.10.2009 #9 Reso je napisao(la): Pa taj je onda slican onom iz golfa 5.Dal ima kakve funkcije na sebioput pojacavanja muzike itd... Kliknite za proširenje... I da ima čisto sumnjam da možeš imati koristi od toga pošto na ovoj tvojoj slici volan nema komandi...
Reso je napisao(la): Pa taj je onda slican onom iz golfa 5.Dal ima kakve funkcije na sebioput pojacavanja muzike itd... Kliknite za proširenje... I da ima čisto sumnjam da možeš imati koristi od toga pošto na ovoj tvojoj slici volan nema komandi...