za mene je glup ko top sto vozi auto staro 10-15 godina u ovlašteni servis , još pogotov VW grupaciju.
3 dobra prijatelja imam što rade u ovlaštenom servisu, samo da čujete šta se sve ne radi, 80 % dijelova su isti kao i oni u autodijelovima , jedino ako kupuješ kod njih blok motora, klipnjaču, klip itd.. e onda se poručuju dijelovi iz Njemačke i u tom slučaju si zaklan, ja sam tražio klipove za FSI, budala bio i slučajno se njima obratim, nakon pola sata razgovora i objašnjavanja sta ja to tražim pošalju mi predračun sa cifrom od 2400 Km sa PDV-om samo dijelovi bez ruku , to jest 4 klipa i klipnjače.
toliko o tim dijelovima
a što se tiče usluge i servisera nisu to nikakve mašine ni specijalci koji imaju iza sebe 30 godina mehanike, sve su to tatini sinovi sto su uletili po 20 000 km da bi dobili posao. daj nek bude faca pa nek rastavi mjenjač automatski pa nek ga popravi, nemaju pojma, nego ce ti reći treba ti 5500 KM za DSG , i 600 KM za ruke, i on će odvrnut mjenjač zavrnut drugi i on sebe naziva mehaničarem