lov2xlr8 Član 12.07.2009 #886 ma skinuec se nekad kad se budu znakovi svi skidali osim vw naprijed i nazad,ostaje samo smchiptuning i volan.ba
ma skinuec se nekad kad se budu znakovi svi skidali osim vw naprijed i nazad,ostaje samo smchiptuning i volan.ba
_JokeR_ Član 12.07.2009 #889 kako je blentav cuko (u poz smislu) ovo je onaj sto samo zvace tablicu uh zavidim ti Bgm meni ne daju cuku jos :icon_sad:
kako je blentav cuko (u poz smislu) ovo je onaj sto samo zvace tablicu uh zavidim ti Bgm meni ne daju cuku jos :icon_sad:
M mesirac Član 12.07.2009 #890 joj golf je vrh vrhova nema sta stvarno svaka ti cast da imam golfa IV ovako bi izgledao
boss_C200 Član 12.07.2009 #891 dobar ugljesa:icon_biggrin: vjerovatno bude u stanu? kakav je s higijenom, nuzdama itd... i jel zafrkava oko jela? pozz
dobar ugljesa:icon_biggrin: vjerovatno bude u stanu? kakav je s higijenom, nuzdama itd... i jel zafrkava oko jela? pozz
lov2xlr8 Član 13.07.2009 #892 uglješa je odlican,jednom pisno u stan i naucio ga da pisne vani i to je to,hranu jede onu pseću i njemu extra.
uglješa je odlican,jednom pisno u stan i naucio ga da pisne vani i to je to,hranu jede onu pseću i njemu extra.
don_sema Član 15.07.2009 #898 uuuufff danas ga vidio u batvii.....dramaa jeeee.... svaka ti dalaaa:lol:
lov2xlr8 Član 15.07.2009 #899 dabogda da si mog golfa vidio u batvi,kod ese u solini,radi mi nesto na autu,od juce je tam,tj prekjuce
dabogda da si mog golfa vidio u batvi,kod ese u solini,radi mi nesto na autu,od juce je tam,tj prekjuce
LSD Član 15.07.2009 #900 lov2xlr8 je napisao(la): dabogda da si mog golfa vidio u batvi,kod ese u solini,radi mi nesto na autu,od juce je tam,tj prekjuce Kliknite za proširenje... he he eso ti se vozika s mashinom :lol::lol::lol:
lov2xlr8 je napisao(la): dabogda da si mog golfa vidio u batvi,kod ese u solini,radi mi nesto na autu,od juce je tam,tj prekjuce Kliknite za proširenje... he he eso ti se vozika s mashinom :lol::lol::lol: