K Kemo_T Član 06.07.2009 #844 Svaka cast za golfa ,savrsen je ,i motor i izgled,ako bi ikad imao 4 ,htio bi da tako izgleda..
G GocaS6 Član 08.07.2009 #851 Hahaha i ja sam isto pomislio, previše oznaka na gepektu al malo detaljnijim pregledom ustanovio sam da piše 1.4X2 hahaha dobra fora svaka čast :lol:
Hahaha i ja sam isto pomislio, previše oznaka na gepektu al malo detaljnijim pregledom ustanovio sam da piše 1.4X2 hahaha dobra fora svaka čast :lol:
Got2b Član 08.07.2009 #852 slikice slikice ...emiree..... jesi se sssstisno nemaaa ajd docu ja da slikam pa da postavim kad ti neces stedis mobitel
slikice slikice ...emiree..... jesi se sssstisno nemaaa ajd docu ja da slikam pa da postavim kad ti neces stedis mobitel
SamiRX-8 Član 09.07.2009 #855 Opet ti ona cura nece da izadje iz auta :lol:, svaka cast, fino radovi idu, imas jos taj ovjes, i jos par nekih sitnica, i mirna Bosna
Opet ti ona cura nece da izadje iz auta :lol:, svaka cast, fino radovi idu, imas jos taj ovjes, i jos par nekih sitnica, i mirna Bosna