Član
Ko je radio?Evo ga mali update Lakiranje retrovizora i svih lajsni i steka u boju auta poliranje komplet auta i kociona klijesta u crvenu boju. Auto je jos malo prasnjav pa cemo da ga lijepo operemo i usjajimo
Ko je radio?Evo ga mali update Lakiranje retrovizora i svih lajsni i steka u boju auta poliranje komplet auta i kociona klijesta u crvenu boju. Auto je jos malo prasnjav pa cemo da ga lijepo operemo i usjajimo
Sandro Grcevic iz Mostara ima Car Clinic imas i na fbKo je radio?
Slazem sesto je dzaba i Bogu je drago
Mozda i bi hah ali kada ga lakiras i jos ako ga planiras spustiti moras i misliti na parkinge i na sve malo zakacis eto ogrebotine i onda ruzno bude pa ga onda lakiraj opet sta ja znam kako tko voli A za car clinic da radi i sa felgama poliranje i lakiranje sta treba u Mostaru u Cimu prvo skretanje desno pokraj doma sv.Ante ides neki 30 ak metara skreces lijevo ides naprijed i sa desne strane vidjet ces garazu njegovu ne mozes pogrijesitiJa bi obojio i taj dio na zadnjem braniku što ti je ostao crn. Mislim da bi bilo puno ljepše
Gdje se nalazi ovaj car clinic? Radi li felge jer bih ja svoje morao srediti za iducu sezonu
Koji ti je procenat folija naprijed?
nekako se na slici čini da je nazad tamnije nego naprijed pa zatoSvako staklo isto atr llumar atr 20 ili ti ga 80 %
Kroz prednju sajbu na odnosu na ostala stakla prolazi vise svijetlosti pa se cininekako se na slici čini da je nazad tamnije nego naprijed pa zato
Stakla su iz Foče a farove sam radio u Lige koliko vidim dobra su nema pogresaka na stakluGdje si stakla uzimao, sjedaju li kako treba?