nikolagti je napisao(la):golf je izbacio 160 ks i u planu je cip da se radi na koje felne to mislis ? u zadnje vreme nosim 18 ice..lip se meni svidja, tazmisljao sam izmedju ovog sto sam kupio i onog od 25 anny..zeznuo sam se samo sto nisam kupio original r32 branik, a imao sam prilike..
nikolagti je napisao(la):golf je izbacio 160 ks i u planu je cip da se radi na koje felne to mislis ? u zadnje vreme nosim 18 ice..lip se meni svidja, tazmisljao sam izmedju ovog sto sam kupio i onog od 25 anny..zeznuo sam se samo sto nisam kupio original r32 branik, a imao sam prilike..
nikolagti je napisao(la):momci, hvala vam puno na pomoci, moram naci nesto od toga da stavim, poludecu vise kad cujem da zagrebe ako stavim od 4x4 jer moram seci sasiju da poluosovina ima mesta?
ja ne znam zasto komplikujete, svako ce ti to napraviti na strug, tj, produzit postojece, s tim sto vise nece biti od tvrde gume vec od aluminijuma ili sl.. ja ne znam od cega su sad moji, ali je krajnje prosto, meni je cak majstor bio rekao to sto mi lupa, da mi je ulozak amortizera dobio lufta te on udari u kuciste, mozete sad zamislit "
staman je napisao(la):e ne znam, koliko su ti tvrdi amortizeri, meni su naprijed 180 kg , sto znaci da kad ga postavim na jednu visinu, nema mrdanja, mislim da ne moze da se mrdne ni milimetar, kao sipku da si zavario, ali s druge strane solje ne mogu da mi izdrze nikoliko , pa su mi preporucili cini mi se da se zovu puliritanske, , nesto su jace, ali uglavnom ja sam ostavio naprije 1,5cm od gume do ruba a pozadi mi je tocak ispod ruba, tako da je sad u ravni iako me svi pitaju sto ti je spusteniji pozadi