Pozdrav ako hoces vise snage sta god da stavis I uradis nema nikakvog efekta sto se nece cip uradit da bi sve prilagodioOvako pošto sam odlučio da ostavim golfa 4 TDI 66kW pa bi sad malo vise konja da izvucem sta da uradim a da nije čip znam da je to najisplativije al ne bi da mi puši ko ćiro od čega IC stavit ili nešto..
Ma on 'oće snagu, a da ga ne košta ništa, kontaš?Nece dimit ako je motor dobar ( dizne turbo protokomjer) I ako je cip dobar
Nc Chip Tuning
Znaci ipak cip,znaci jedni 30KS je taman?Pozdrav ako hoces vise snage sta god da stavis I uradis nema nikakvog efekta sto se nece cip uradit da bi sve prilagodio
Ti mozes stavit veci ic neces nista postic mozda pad pritiska 0,1 ali opet bez ikakvog efekta , ako stavis dizne treba da se odradi cip da se.iskoristi njihov potencijal tako I za turbo znaci na njega nista ne mozes odradit sto neces prilagodit to sve cipom ako pricamo o vecoj konjazi
Nc Chip Tuning
gledali smo neki dan dizne sve je ok,turbo ok.. Onda iza NG ide chip hvala tiDrug cip ti je najeftinije najednostavnije
Sve ostalo je bacanja para ako na kraju ne odradis remap uzaludna prica
Odradi remap , ako si laik I ne razumes se bas fino kazes necu da mi purnja a da ide malo bolje
Ne kazemo mi da ne valja golf samo kazem da nece dimit ako je sve u redu sa.motorom
Fino vcds u ruke proveriti :
Maf stvarna vrednost I zadata vrednost
Dizne 1,2,3,4 koja su im odstupanja
Ako je motor na bosch pumpi proveriti paljenje u vcds da li je u zoni normale ako nije pomjeriti pumpu dok ne bude gde treba
Turbo pritisak u voznji zadati pritisak I stvarni pritisak
Osnova za remap
Pozdrav
Nc Chip Tuning
Najednostavnije najeftinije najisplativijeSve sam.gl
gledali smo neki dan dizne sve je ok,turbo ok.. Onda iza NG ide chip hvala ti
Probaj mu zacepiti auspuh krompirom ili kukuruzom. Jos bolje pur pjenom... Tako da sva snaga koja izlazi na auspuh,bice preusmjerena nazad na motor,na tockove...E jbg vama odma cim je golf ne valja,e da znate da valja! Samo sam htio drugacijim putem a da nije cip ali eto...
Glupost koja radi "varalica" obicna.Samo da upitam dal bi neko preporucio za ovaj motor ds tuning chip,dal ista valja i ima li efekta?
Dal je vec netko imao iskustvo sa ovim chipom?
https://www.ebay.com/itm/PERFORMANCE-CHIP-TUNING-VW-GOLF-1-9-TDI-90-110-PS/263257625721?_trkparms=aid=222007&algo=SIM.MBE&ao=2&asc=49564&meid=a8a5fd54527e4ce5a791954e655fb4fa&pid=100005&rk=2&rkt=4&sd=122540360530&_trksid=p2047675.c100005.m1851
Jel testirano koliko snage moze dati,nek daje 10ks za te novce isplati se,a ne onaj lazni osjecaj 30ks.Glupost koja radi "varalica" obicna.
Sto se.mene tice ljepse skupit para za dobar remap I odradit ga da auto radi kako treba u svim uslovima.
Drugo su chip boxevi koji kostaju po 300e koji su napravljena da rade kako treba koriste se samo u zemljama gde se na registraciji vozila kontrolise I software
Nc Chip Tuning