Član
Pirelli_Im je napisao(la):Može li se gdje nabaviti ta tkanina sa tvojih sjedišta predobra je
gradex Gradačac... toje firma koja mi je radila... i zadovoljan sam... extra je....
Pirelli_Im je napisao(la):Može li se gdje nabaviti ta tkanina sa tvojih sjedišta predobra je
ArminM je napisao(la)::lol::lol::lol::lol: jesi lud bog te
vidis li ista u noci:icon_biggrin:
ArminM je napisao(la):malo sam poranio s onim komentarom, al evo sad cu opet, sta ima veze, valja nabijat postove
fele se meni licno svidjaju, nije ni ovo sa farovima lose, samo mislim da neces moci tako da vozis, jer ce ti bit slaba vidljivost, mozda bolje da si otvorio farove pa neke dijelove unutrasnjosti ofarbao da bi dobio taj zesci look kojem tezis. Al ajd nije ti to kasno nikad, svakako ces skinuti ovo sto si farbao, kad tad:icon_biggrin:
mislim da ti je suvisna ova crna traka preko sajbe, to je ono sto je po meni suvisno, ovo ostalo extra
ArminM je napisao(la):et kad budes htio skinuti sa farova ovo sto si ofarbao javi se da ti kazem kako ces:lol:
stilo 1.6 16v je napisao(la):ArminM je napisao(la):et kad budes htio skinuti sa farova ovo sto si ofarbao javi se da ti kazem kako ces:lol:
ajde kazi svi prijedlozi su dobro dosli, cijenim to...
dadao_style je napisao(la):šteta finog golfa