Schumi je napisao(la):
Ma prelijepo auto, sve s ukusom rađeno.. Koliko % su ti folije i kako si zadovoljan? Kad bi opet radio bi li tamnije htio ili je ok ?
ja sam prezadovoljan sa folijama, zatamnjene su 20 posto, ne treba tamnije uopste, samo jednom me zezala policija zbog folija i to kad je bila neka akcija zbog neke pljacke na benzinskoj, a tad sam prolazio, jer sam vozio psa na izlozbu, a kako iamm staforda bio je kavez u gepeku pa su oni pomislili da ja nesto vozim sto je ukradeno i tad su me driblali i poslali na vanredni tehnicki i kao moras da skida i nisam skinuo platio kaznu 40km i to je sve, i troskove tehnickog naravno
, Folije mi je radio Basta i nema nigdje ni jednog baloncica nista se ne vidi da je radjeno, imam ih vec sig vise od dve godine i prezadovoljan sam, sto kazu mnogi koliko para toliko muzike
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
dobar, samo taj znak ukloni zadnji
Ma imao sam ja u planu da skidam zadnji brisac i uklonim znak zadnji i zatvorim brave, ali nemam pojma nije mi se to nesto svidjelo, pa sam ostavio ovako
M A R E X je napisao(la):
Gdje si Mrex brate, pa vidjecemo se uskoro
, a sto se tije auta koji dolaze u obzir su audi a4 karavan 3.0 tdi 2006 i bmw 320d m optika isto 2006godiste
Zaboravio sam da se zahvalim Schumiju