Član
spusti ga sa kakvim gevindama...i bice puno bolji..vjeruj mi..promjeni se autoo..i jos kakve distance pozadi..i imas auto za kojim se okrece pola grada
Default je napisao(la):super golf, samo se slazem sa kolegana iznad mene koji su pisali za felge... i reci nam nesto vishe o autu, koja godina, koji motor, koliko je presao itd itd itd...
adi6 je napisao(la):super golf i meni se svidja crvena boja na felgama nisam dosad vidzao a lijepo mu stoji pravo
Astra je napisao(la):super autic, upecatljiv, reci nam nesto vise o autu, odakle si ti? Moj prijedlog bi bio da uzmes opruge -3 jer je malo previsok
black_devil je napisao(la):spusti ga sa kakvim gevindama...i bice puno bolji..vjeruj mi..promjeni se autoo..i jos kakve distance pozadi..i imas auto za kojim se okrece pola grada
GTI TDI je napisao(la):lijep je golf, pored tih štopa i farova možda ne bi bilo loše i krov da bude crn, ili ona boja karbona, imaš foliju ze te zaj*ancije, uradi se to ko da je ofarbano, a ako ti se ne sviđa samo je skineš,
a što se tiče spuštanja kad ti dođu opruge, pošto su one poprilično tvrde, zovneš brata i odmah ga tom oprugom po glavi, taj proces ponoviš par puta i pazit će on njega više nego ti (sve to pod uslovom da nije jači od tebe)
:lol::lol:
mirzaa3 je napisao(la):Dobar golf...originalan..nisam dosad ovako nesto vidio...super..
thefukara je napisao(la):dobar golfers. još 4motionen
mislim da bi mu ovakve felge u dimenziji od 18" predobro stajale
M A R E X je napisao(la):Stavi opruge 3-4cm u pod i miran si
Inace fin glfic,ima potencijala
Astra je napisao(la):Eibach su najbolje za VW grupaciju, ja imam na petici -3 eibach imas slike ovdje u garazi pogledaj kako izgleda na 17kama 225/45, eibach pro kit -3 centa ako hoces normalno da mozes vozit, ako hoces extremizam -5 sportline, zaboravi cijenu haha 400 km
hvala, sreca pa nisu konjska kolaGT_TURBO je napisao(la):felge su drama i na konjskim kolima bi lijepo stajale
Basic je napisao(la):odlican golf, dobro mu stoji ta bjela boja