Član
lov2xlr8 je napisao(la):kakva ti je ovo antena?uzmi od novog pola antenicu,taman je a i super radi
ma kupio na Arizoni...ostavit cu ovu,dok ne kupim od pola
lov2xlr8 je napisao(la):kakva ti je ovo antena?uzmi od novog pola antenicu,taman je a i super radi
bucky_mb@yahoo je napisao(la):skini farove i zatamni i masku crnu, bilo bi puno bolje zbog
felgi, stopki zadnjih i folija
bad_look je napisao(la):extra izgleda.....pozzz
bobom4Motion je napisao(la):Lijep golfac imamo iste stopke, samo sto su kod mene vec ostarile , promijeni farove mnogo ce bolje izgledati imas kod mene u garazi pa pogledaj slike kako izgleda sa crnim farovima
mahir19 je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):skini farove i zatamni i masku crnu, bilo bi puno bolje zbog
felgi, stopki zadnjih i folija
druze kako mislis da zatamnim???
bad_look je napisao(la):extra izgleda.....pozzz
hvala
bobom4Motion je napisao(la):Lijep golfac imamo iste stopke, samo sto su kod mene vec ostarile , promijeni farove mnogo ce bolje izgledati imas kod mene u garazi pa pogledaj slike kako izgleda sa crnim farovima
oki..planirao sam kupiti nove farove....jebiga dok bude malo vise para:icon_smile:
bucky_mb@yahoo je napisao(la):pa rastavis farove i zatamnis , onaj jedan dio, sjenilo ne smijes zatamnjivati
aldintdi je napisao(la):dobar golfic,samo u pod i nesekiraj se onda,jedino ce se mravi brinuti da im glave neskines......
hahaahhaha
street reptile