Član
Liga je napisao(la):Ma Golf je bombona... juce ga nisam stigao ni pregledati, al ono sta sam vidio mi se svidja... sretno...
p.s.
DRUG... HVALA JOS JEDNOM... :icon_smile: :icon_smile: :icon_smile:
tu smo da pomazemo jedan drugome...nema problema hvala na povalama auta...lijep pozdrav cucemo se da mi radimo oko auta....
nerazumijem koje sirine,nazad su mi meni se cini 4 ccm a naprijed 2.hehehe,ali sad cu da vidim kakve ce ove ispasti kad zavrsim,A moje 18-ke su drama vjeruj mi ko ih kupi nece se pokajati samo ce morati ja mislim distancere stavljati jer preduboka je felga unutra et je 60 nazad a naprijed et 55.Pirelli_Im je napisao(la):keno_87 je napisao(la):Pirelli_Im je napisao(la):staman je napisao(la):felma je prelijepa, sanjam jednu ovakvu
Evo snovi ti mogu postati stvarnost Ja imam jedne mislio sam ih staviti na svoje auto ali sam odustao, pa ako te zanimaju javi se
Četvorka je odlična! Na 17 ima da ubiješ u pod i pogodi dobru gumu da to bude kako spada
Imam i ja za tebe jedne ako hoces ove 18-ke sa mog auta zadnje su 10 jota a prednje 8.5...hehehheh felge sam kupio i netrebaju mi vise....pozdrav
Ovo gore je bilo za stamana, vidio sam tvoje felge na oglasu, ako bio išao na 18'' onda mora felga biti baš baš ono baš super
Reci mi koje na širine adaptera ideš?
Micky je napisao(la):ja mislim da si ipak sa vectrom bio sretni btw mislim da sam je vidio neki dan, i da dobar ti ovaj vau vau
Ma vectra je bila davno bilo je tu i srece i tuge,ali vjeruj da sam sto se tice srece sa gti-em bio najsretniji ali ovaj mi je sad super,ide a malo trosi hehehehhe (iako nikad na potrosnju nisam gledao)...