dadao_style Član 25.01.2011 #17 emir_neo je napisao(la): koliko za prednja sjedista?? Kliknite za proširenje... sjedala idu samo u kompletu sa naslonjačem za ruku dakle prednja sjedala zadnja i naslonjač
emir_neo je napisao(la): koliko za prednja sjedista?? Kliknite za proširenje... sjedala idu samo u kompletu sa naslonjačem za ruku dakle prednja sjedala zadnja i naslonjač
tibor987 Član 25.01.2011 #18 Ej jel na zadnjem mostu dobos ili disk kocnice ? ako su diskovi da dodjem odmah skidat sa njega....
nermin suljagic Član 25.01.2011 #20 powerstrip je napisao(la): motor zadnjeg brisaca? Kliknite za proširenje... i mene zanima.... i ako ima kakva slika pozz
powerstrip je napisao(la): motor zadnjeg brisaca? Kliknite za proširenje... i mene zanima.... i ako ima kakva slika pozz
dadao_style Član 25.01.2011 #21 nermin suljagic je napisao(la): powerstrip je napisao(la): motor zadnjeg brisaca? Kliknite za proširenje... i mene zanima.... i ako ima kakva slika pozz Kliknite za proširenje... nebih sa gepeka nista skido ide sve u setu gepek šajba brisač motor sve u setu plastike itd
nermin suljagic je napisao(la): powerstrip je napisao(la): motor zadnjeg brisaca? Kliknite za proširenje... i mene zanima.... i ako ima kakva slika pozz Kliknite za proširenje... nebih sa gepeka nista skido ide sve u setu gepek šajba brisač motor sve u setu plastike itd
nermin suljagic Član 25.01.2011 #22 dam ti ja svoj pokvaren pa ti nakaci na taj,nece se primjetiti... a zamolit cemo admione da izbrisu ovaj moj post ako se dogovorimo,nece niko znati :lol:
dam ti ja svoj pokvaren pa ti nakaci na taj,nece se primjetiti... a zamolit cemo admione da izbrisu ovaj moj post ako se dogovorimo,nece niko znati :lol: