Ako mogu da se nadovezem na temu i da kazem svoj problem posto imam isti motor od 74 KW u cetvoci
Ja imam problem sto auto ide kao SDI vec pola godine, bio sam kod majstora na dijagnostici tacnije na 2 dijagnostike, sve su pokazivale da je problem u protokomjeru zraka ili koja mu je vec skracenica, jedan majstor mi je prskao tim nekim sprejem, ponistio gresku i kaze probaj i stvarno je isla maloo ali malo bolje i opet sve se vrati na isto nakom pola sata, odem kod drugog jako dobrog majstora po meni, on takodje na dijagnostici nadje da je taj senzor stradao, ubaci novi protokomjer (imao kod sebe neki ispravan) probamo auto mrtvo i dalje, kaze da bi trebalo da se skida svasta nesto dok se ne nadje i otkloni kvar, kad skinem dzek sa protokomjera auto ide isto kao i kada je dzek na njemu, ne dimii nista vise, inace ne dimi mi auto uopste ni pri punom gasu, takodje bih da napomenem da sam imao problem sa diznama i klackalicama koje mi je Zufer sredio i na dijagnostici kad sam gledao kod ovih majstora isti su parametri kao i kada ih je on radio tako da mislim da do njih nije jer pali auto odlicno... znam da davim dugim tekstom ali molim vas pomozite nmg vise da vozio auto od 100 konja kao da ima 50...pozdrav