Član
Pozz dakle ovako, vozim golfa vuce sve normalno, ubacim ga u petu zakuca na 120 isto ko da ima limiter znaci gas do poda mrdnut nece dalje. Da li je do EGR ventila ili do turbine? u Pitanju je golf 4 TDI 4 Motion 66kw 2000god lp
U Sarajevu sam trenutno drug na grbavici sutra idem nazad, gdje si ti i kako bi mogao svratit do tebe?U slucaju ovakvih kvarova vecina se sluzi metodom beskonacnih pokusaja i pogresaka(oni manje iskusni) .
Da li imas kakvu dijagnostiku moze i onaj sa ebaya kineski kabal i vcds light i ako znas da krekujes 409.1 staru vezriju mislim da pase na tvoj auto trebo bi da izbaci koji kod da si iz sarajeva mogo bi svratit negdje do mene da pogledas. kolega r32user sto kaze sve je to dobro i treba tako ali mislim da ti je maf poceo da otkazuje zanima da li auto prelazi 3000 rpm u 5-toj i ako mozes da probas da iskljucis maf i testiras da li ide preko 120 kad iskljucis maf . ne panici upalice te ti se oznaka na tabli kada iskopcas maf ,obicno se nalazi na odmah poslje filtera googlaj i nadji gdje je tvoj i probaj ,maf mozes da cistis ili zamjenis zamjena je bolja javi sta si uradio i kako si popravio
pitanje kada golf 4 tdi ulazi u safe mod da li je upaljena kakva lampa na instrument tabli pozzČišćenje turbine odradi. Ulazi u safe mode i zato ti ne može više od 120 km/h
Svijetli lampica od airbaga i prije mi je al je isao 170pitanje kada golf 4 tdi ulazi u safe mod da li je upaljena kakva lampa na instrument tabli pozz
sada sam na mostarsko raskrce mozes li oko 5 veceras hrasnica (slabo se kontam sa dizelima tdi ali mislim da dijagnostiku mozemo pogledati sa mojim kablom kkl )U Sarajevu sam trenutno drug na grbavici sutra idem nazad, gdje si ti i kako bi mogao svratit do tebe?
nije niko oko mene imo tdija hehe i meni naleti povoljno 1.8t tako da sam sa njima poprilicno zaosto u razvoju ali za par dana mogo bi se skontati tdiMislim da se ne pali. Kod mene na octaviji se ništa nije palilo. Jednostavno ne ide više od te brzine