Bolje vrati halogeneXenoni 6000k stavljeni
Pogledajte prilog 60443
Ako mislis na ovo osvjetljenje za noge, to ti je lahko uraditi. Samo pustis zice sa lampe u sredini.. I onda vodis ispod neba, pa kroz stub, ostalo sve znasReci mi druze je li komplikovano ugraditi ovo osvjetljenje?
Ok, Da na to sam mislio. Kontam to kod sebe uraditi.Ako mislis na ovo osvjetljenje za noge, to ti je lahko uraditi. Samo pustis zice sa lampe u sredini.. I onda vodis ispod neba, pa kroz stub, ostalo sve znas
Vjeruj i ja sam se konto da li uraditi koliko je teško ali bgm prelagano et neka 2 sata sam ja pravio uz pauzeOk, Da na to sam mislio. Kontam to kod sebe uraditi.
Kupi ovo sa 5050 diodama i rijesi to... kod mene radi skoro godinu i nijedna dioda nije izgorila a imam ukupno 7 ovih panela po autuJa sam svoje izvadio, los diode bile. Pa cu nekada kad imas vremena uzeti led trake pa uraditi kako treba.. Uglavnom nije losa stvar, fino za vidjeti
Edo, kako ovo svijetli? Da li je jako?Kupi ovo sa 5050 diodama i rijesi to... kod mene radi skoro godinu i nijedna dioda nije izgorila a imam ukupno 7 ovih panela po autu
http://www.ebay.com/itm/Injection-M...hash=item463ea06aee:m:mGOPhl7NEIiDVrv5yKR2Dng
Edo, kako ovo svijetli? Da li je jako?
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk