soffa je napisao(la):i masku u crno sad kad je znak crn..
Dzeniii je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):Dobar golf druze, cime si radio ove plastike sa vrata msm drsku ovu i gdje su prekidaci za prozore i ove ostale plastike cime si ih farbo?
ja koristim crni bumper sprej, namijenjen za karambolke, idealan za plastike, ne bude bas crna boja, nego ono bas fabricki izgleda, ima u sebi plastik primer pa se i ne guli kasnije boja, samo prije farbanja dobro ocistit grubim papirom, pa onda malo i vodobrusnim
Passat B5.5+ je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):Dobar golf druze, cime si radio ove plastike sa vrata msm drsku ovu i gdje su prekidaci za prozore i ove ostale plastike cime si ih farbo?
ja koristim crni bumper sprej, namijenjen za karambolke, idealan za plastike, ne bude bas crna boja, nego ono bas fabricki izgleda, ima u sebi plastik primer pa se i ne guli kasnije boja, samo prije farbanja dobro ocistit grubim papirom, pa onda malo i vodobrusnim
Hvala puno drugar, koliko od prilike kosta taj sprej?
emiltz je napisao(la):e to je taj, i ja sam koristio bumber sprej sa granulama.
F-act je napisao(la):Tebra fin golfic ,, nek se sa srecom i dosta jos predjenih km .. jedino sto se felgi tice,bez 17" minimalno , nema price a jos nesto ja bih ukinuo te krom detalje unutra nekako mi odudara bar na slikama :/ Sve u svemu odlican je.
pioneer_09 je napisao(la):F-act je napisao(la):Tebra fin golfic ,, nek se sa srecom i dosta jos predjenih km .. jedino sto se felgi tice,bez 17" minimalno , nema price a jos nesto ja bih ukinuo te krom detalje unutra nekako mi odudara bar na slikama :/ Sve u svemu odlican je.
Jesi li slučajno pročitao prethodnu stranicu, ili samo čitaš prvi post pa ostalo šta lupiš?
tek sad skonta da si to ti DarioJos je zakucat emile i to je to:icon_biggrin: