elmo je napisao(la):Tu oznaku DI sam viđao na audiju A4 1995-2001 godina i to nekoliko puta...na Gofu nisam viđao i vrlo vjerovatno da se radi o SDI...u oba slučaja (mislim na Audi i Golf)
OggyBoy je napisao(la):elmo je napisao(la):Tu oznaku DI sam viđao na audiju A4 1995-2001 godina i to nekoliko puta...na Gofu nisam viđao i vrlo vjerovatno da se radi o SDI...u oba slučaja (mislim na Audi i Golf)
De procitaj temu i postove.
elmo je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):elmo je napisao(la):Tu oznaku DI sam viđao na audiju A4 1995-2001 godina i to nekoliko puta...na Gofu nisam viđao i vrlo vjerovatno da se radi o SDI...u oba slučaja (mislim na Audi i Golf)
Pročitao ...:icon_rolleyes:
Šta pokušavaš reći.....:icon_question:
Pročitaj moj post pažljivo pa pročitaj naslov teme
OggyBoy je napisao(la):elmo je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):elmo je napisao(la):Tu oznaku DI sam viđao na audiju A4 1995-2001 godina i to nekoliko puta...na Gofu nisam viđao i vrlo vjerovatno da se radi o SDI...u oba slučaja (mislim na Audi i Golf)
Pročitao ...:icon_rolleyes:
Šta pokušavaš reći.....:icon_question:
Pročitaj moj post pažljivo pa pročitaj naslov teme
Ocigledno nisi. GTI TDI je postavio post koji je ovo Golf, bar se meni cini, pa da ne budemo u zabludi svi.
jasmin16v je napisao(la):Evo audija http://www.4kotaca.net/HR/oglas356582/AUDI-A4-19-DI.htm
jasmin16v je napisao(la):Ima ili nema turbinu? Ja nekako vjerujem da nema, jer razlika je samo u 7ks u odnosu na SDI.
elmo je napisao(la):jasmin16v je napisao(la):Ima ili nema turbinu? Ja nekako vjerujem da nema, jer razlika je samo u 7ks u odnosu na SDI.
Pa SDI u golfu V ima 75 KS, a ovaj audi što si stavio link, kad se pogleda slika motora tačno se vidi turbina,
a zašto ima oznaku DI i tako malo konja jbg ko će mu ga znati...