Član
Prije par dana krenem na posao, i hajde reko da malo "stisnem" auto, i sve je bilo okej do nekih 130 km/h, i onda mi auto kao proguta gas, i osjetim na gasu da ne vuče kako treba,, smanjim brzinu, i hajde reko da vidim kako sad ubrzava poslije toga, kad ono nije to to, osjetim dosta tromije i sporije,, stanem pored puta, ugasim auto ponovo upalim, kad ono sve normalno, auto čupa,,, vratim se da probam opet, sad ću ga reko malo razvuć.. prva, druga, u trećoj da ga "razvučem", dođe do 4000 obrtaja i proguta opet gas kao prethodno.. i opet auto kao tromije.. stanem sa strane ugasim-upalim, sve normalno... više nisam ni pokušavao ga voziti brže dok ne vidim šta bi moglo biti,, auto se sasvim normalno ponaša, s time da čim ga stisnem to se desi..
nisam dizao haubu, nisam se čuo sa majstorom, reko da vidim je li ko imao slična iskustva i odakle bih mogao da počnem..
čitao sam par tema, niko konkretno ne nudi odgovor, sve je u principu kreni od najjeftinijeg ka skupljem,,,
nisam dizao haubu, nisam se čuo sa majstorom, reko da vidim je li ko imao slična iskustva i odakle bih mogao da počnem..
čitao sam par tema, niko konkretno ne nudi odgovor, sve je u principu kreni od najjeftinijeg ka skupljem,,,