drug instrument tabla ti je vezana s dva sarafa,vani pod haubom kod brisaca,a kutija grijanja ti je isto vezana s dva sarafa pod haubom,kod turbine,i vamo blize filteru,skriveni ispod one zastite od toplote.ako mislis sve skidat.da bi odradio klapne detaljno,moras skinut tablu svu,da bi izvadio i rastavio kutiju grijanja.
ja sam sebi radio ovako,da neskidam tablu,skinuo onaj dio oko mjenjaca one plastike,i srednji dio konzole,prkidace.imas dva plasticna sarafica odvrnes,i malo silom izvadis plasticnu blendu(odnosno dio kutije grijanja) iz zljeba.
vec ti je onda dostupno jednom rukom da dodes,do klapni,malo nezgodno i tesko,ali jbga.ja sam koristio onu sivu traku ljepljivu,sto ima neke koncice u sebi,sirine 5 cm.uglavnom je puno jaka,i slici gumi materijal.
to sam zaljepio u dva sloja,vazno da zatvoris one rupe na klapnama.posto znam da ta traka kad sunce ugrije na nju stegne tako jako,da joj nemozes nista.tak da je isto i kad vruce grijanje prolazi,ta je traka sljepila za klapne.i ja sad imam vruce,a ne toplo grijanje,i to nakon kilometra.
ko nevjeruje,nek dode,da se uvjeri.sve je do klapni druze,i na kraju opet vratis onaj dio kutije i zasarafas.eto tako sam ja sebi napravio grijanje,odnosno popravio klapne,bez skidanja instrument table.pozz valjda sam od pomoci