Član
		evo da predstavim i ja svoju vozilicu, u pitanju je golf 2 dizel, 1990 godiste..kupio sam je prije 2 godine i ovako je izgledala, zanci standardna oprema, s tim da ima servo volan.. 

nakon 2-3 mjeseca naletim na orginalne gti pirelli p-slot felge, koje sam odmah kupio jer su bile pravo jeftine
 nakon 2-3 mjeseca naletim na orginalne gti pirelli p-slot felge, koje sam odmah kupio jer su bile pravo jeftine
 u nastavku cu obaviti daljne radove..
  u nastavku cu obaviti daljne radove..
zatim kupim zadnju zelenu gti sajbu sa spojlerom a onda je doslo vrijeme da se i unutrasnjost malo sredi
 a onda je doslo vrijeme da se i unutrasnjost malo sredi stare sam izbacio jer je vozacevo bilo malo poderano
 stare sam izbacio jer je vozacevo bilo malo poderano
sljedece sta sam uradio su bili duboki branici, prvo prednji a onda i zadnji, i usput odlucih da uradim clean look
 a onda i zadnji, i usput odlucih da uradim clean look  nastavak sutra
 nastavak sutra 

nakon 2-3 mjeseca naletim na orginalne gti pirelli p-slot felge, koje sam odmah kupio jer su bile pravo jeftine u nastavku cu obaviti daljne radove..
  u nastavku cu obaviti daljne radove..zatim kupim zadnju zelenu gti sajbu sa spojlerom
 a onda je doslo vrijeme da se i unutrasnjost malo sredi
 a onda je doslo vrijeme da se i unutrasnjost malo sredi stare sam izbacio jer je vozacevo bilo malo poderano
 stare sam izbacio jer je vozacevo bilo malo poderanosljedece sta sam uradio su bili duboki branici, prvo prednji
 a onda i zadnji, i usput odlucih da uradim clean look
 a onda i zadnji, i usput odlucih da uradim clean look  nastavak sutra
 nastavak sutra Prilozi

Poslednja izmena: