Član
Hvala druzesjedista su vrh, slobodno stavi tablu od Golfa 3 ili 4
a vec sam našao tablu od golfa 4 s prekidacima i svimm od golfa 4 samo trebam da odem po njih ali neki govore da nije to ok
pa sad nezz dali da je ubacim ili ne
Hvala druzesjedista su vrh, slobodno stavi tablu od Golfa 3 ili 4
aham i svidja mi se njegov golf a i ja sam u planu ubaciti 81kw ili 96 pa baš ce da ide uz tablu jer ce da bude i klima i itd.Nemas se sta premisljati, ako ti se svidja ubacuj. Vidio si sta je Liga uradio od svog Golfa...
eto jedan lijep enterijer samo treba tu posla para i zivaca ako ces raditi kako treba a ne da ti kroz mjesec sve skace i calaka..laksa opcija je od mk3 maska jer nema puno prepravki al otom potom sad ti reko vrijeme novac i zivci jbg opet sebi radis..mada ovaj sa slike je meni top i ova bez boja unutra mi se uvjek svidjala..
haha aham hvalaa ti druzefin golf sličan mome,zamjerka mi je samo ove diode na veznom limu ostalo je sve super
hah hvala druze a de bice vremena sad na raspustu ljeti bice dosta radova jer nasao sam dobar posao.Napreduješ samo ti šraufaj, kad budeš imo vozačku i platu, nećeš imat vremena
hvalaSvaka cast na golfu. Imas li polklopce za sarafe na ovim felga, ja imam iste momo felge ali mi fali jedan poklpoac